Ouders weten hoe lastig het is om de kinderen elke keer weer in nieuwe en vooral ook leuke ontwerpen te steken. Er zijn meestal wel een paar merken die onder kinderen populair zijn. Dat zijn dan altijd evergreens, maar deze kun je dan best aanvullen met een aantal interessante ontwerpen die je zelf maakt of laat maken. Het is mogelijk om originele kinderkleding te maken voor niet al te veel geld en van een uitstekende kwaliteit. Hoe zit dit precies? In deze blog willen we je er graag meer over vertellen. 

Sweater maken naar eigen ontwerp

Het is natuurlijk mogelijk dat je zelf achter de naaimachine kruipt om de ontwerpen die je op papier gezet hebt, uit te werken. Dit is echter niet nodig wanneer je gebruik maakt van een externe kledingbedrukker. Wanneer je kijk in de grote confectiezaken, dan is het zo dat je kleding ziet hangen (bedrukte shirts, sweater of truien) die iedereen aan kan schaffen. Dit betekent dat je uiteindelijk in kleding gaat lopen waar iedereen inloopt. Willen we dat? Soms wel, maar niet altijd. Als je kind veel van een bepaalde tekenfilm houdt, dan is het mogelijk om daar een design van naar een externe partij te sturen die het dan voor je op een kledingstuk zet, sweaters bedrukken wordt dan een stuk gemakkelijker en de resultaten zijn goed. 

Kleding voor jezelf laten bedrukken

Natuurlijk is het ook mogelijk om kleding voor jezelf te laten bedrukken, want wat voor je kinderen opgaat, is natuurlijk ook waar voor jezelf. Wil je in kleding lopen die in een oplage van 100.000 gemaakt wordt? Soms wel, maar af en toe liever niet. Denk dus aan de mogelijkheid om zelf je ontwerpen te laten bedrukken op kleding. Je ziet dat veel mensen die een hobby uitoefenen, bijvoorbeeld kleding laten bedrukken die de hobby ‘ondersteunt’. Zo kun je dus als je in een band speelt, diverse kledingstukken zoals t-shirts laten bedrukken. Dat zorgt direct alweer voor een visuele representatie in de wereld, bijvoorbeeld in de vorm van de verkoop van merch bij een optreden. 

Pin It on Pinterest