Voor veel vaders en moeders is het uitzoeken van hun eigen kleding al een hele klus, laat staan voor hun kinderen. Daarom geven we in deze blog tips voor het uitzoeken van leuke kinderkleding. Zo gaat jouw dreumes stijlvol naar school.

Personaliseer de kleding

Kinderen hebben vaak al vroeg een eigen mening. “Nee Papa, dat wil ik niet aan.” Oké, maar wat doe je dan? Wat wij erg leuk vinden is om de kleding van kinderen te personaliseren. Wordt een beetje handig in naaien of borduren en je kunt hele leuke emblemen op jouw kind zijn kleren plaatsen. Als je zelf niet zo handig bent, laat dan sweaters bedrukken. Je zorgt zelf voor een ontwerp en kiest vervolgens een mooie trui uit. Niemand op school loopt nu met dezelfde kleding als jouw kind. Een goede manier om op vroege leeftijd al een eigen stijl te ontwikkelen.

Onthoud deze merken

We houden graag de laatste trends voor je in de gaten. Het is alweer februari en we hebben nog wat koude dagen tegoed, maar kunnen wel weer wat kleur gebruiken. Daarom zien we in de nieuwe collecties wat meer kleur terug. Een van onze favoriete merken is Mini rodini. In deze collectie zitten veel nieuwe patroontjes en klassieke kleuren. Het doet ons een beetje denken aan de stijl van vroeger. Van de kinderen in de jaren 70 en 80. Aan de andere kant van het spectrum zien we Ammehoela. Een leuke naam en een merk van eigen bodem. Stiekem zijn we een beetje jaloers op deze collectie, want er zitten stukken bij die als ze een groter formaat hadden ons ook erg hip zouden staan. Om in het hippe thema te blijven hebben we nog een fantastisch merk voor je, met een onwijs sterke collectie: Bobo Choses. Deze nieuwe collectie heet “For President” en speelt met het idee: wat als jouw kind vandaag president was? De kleren zelf zijn echter niet formeel of strak, maar juist heel hip en kleurrijk. Als deze outfits wat groter waren, zouden ze zo gedragen kunnen worden door de hippe studenten die op festivals staan te dansen.

Pin It on Pinterest